Film i Victoria efterår 2023   

Hvor Flodkrebsene Synger

     Onsdag den 04. okt. 2023 kl. 14


Filmen "Hvor flodkrebsene synger" handler om den forladte pige Kya, der vokser op for sig selv i marsken i det dybe syd-USA.

Hun er et offer for en ekstrem voldelig far, som forlades af sine børn, dog ikke af Kya. I årenes løb spredes rygterne om "Marskpigen" i byen og den skarpsindige og viljestærke Kya isoleres fra samfundet.

Hun drages af to unge mænd fra byen, men da en af mændene bliver fundet død, bliver Kya anklaget for mord.

De Urørlige

Onsdag den 01. nov. 2023 kl. 14


Filmen er autentisk og handler om den stenrige Philippe, der efter en paragliding ulykke er blevet lammet fra halsen og nedefter og derfor er helt afhængig af andres hjælp til alt. Han søger en ny personlig assistent, der skal hjælpe ham med den personlig hygiejne og indtagelse af føde. Egentlig søger Driss, en ung, sort halvkriminel fyr fra Paris`forstæder slet ikke jobbet, men får det alligevel. Filmen handler herefter om mødet mellem de to personer fra vidt forskellige miljøer i livet.


Bamse

    Onsdag den 06. dec. 2023 kl. 14


Flemming Bamse Jørgensen bliver som den eneste af de 12 søskende bortadopteret. Flemmings adoptivfar ønsker, at Flemming skal overtage familiens fabrik, men til faderens skuffelse vælger Flemming musikken og bliver frontmand i bandet Bamses Venner. En splittet baggrund, der sætter sig dybe spor i Flemmings liv. Filmen hylder den folkekære "Bamse", der med hits som "Vimmersvej", "Hvorfor går Louise til bal" og "I en lille båd der gynger" har sunget sig ind i danskernes hjerter.