Fishermans Friends.

     Onsdag d. 7. okt. 2020 kl. 14.00I filmen "Fisherman´s Friends" møder en smart musikproducer fra London en gruppe syngende fiskere fra Cornwall hvorefter alles liv ændre sig. Danny lever det hurtige single-liv som succesrig producer, da han på et polterabend i en lille fiskerby tager imod en udfordring. Han skal skrive kontrakt med byens lokale acapellakor bestående af 10 ekstremt jordnære fiskere. Opgaven viser sig at være sværere end som så, da den smarte musikbrance og gammeldags sømandsviser er en sær kombination, men Danny giver ikke op, og snart har både koret og det simple liv fået tag på ham.

Filmen er baseret på en virkeilg historie.

       De forbandede år.

     Onsdag d. 4. nov. 2020 kl. 14.00


Filmen "Deforbandede år" udspiller sig under den nazistiske besættelsestid i Danmark og giver et indblik i den omdiskuterede samarbejdspolitik under 2. verdenskrig."De forbandede år" følger en velhavende dansk familie med fabriksejeren Karl Skov, hans kone og fem børn. Hele deres verdensbillede bliver vendt på hovedet den 9. april 1940 med nazisternes indtog i Danmark. Karl kæmper for at videreføre produktionen på sin fabrik, men må også indse med tiden, at han - ligesom den danske regering - formentlig bliver nødt til at indlede samarbejde med fjenden for at sikre både sin egen og sine medarbejdere.

               Knives Out.

    Onsdag d. 2. dec. 2020 kl. 14.00


Filmen "Knives Out" - Var det mord?" er et moderne mordmysterium, hvor den skyldige skal findes. Da den rigekrimiforfatter Harlan Thrombay dør aftenen efter sin 85-års fødselsdag under mystiske omstændigheder, er helefamilien mistænkt. Det er nu op til den excentriske privatdetektiv Benoit Blanc at kortlægge begivenhederne. Hans opklaringsarbejde bringer dog alle familiens skeletter ud af skabet. "Knives Out - var det mord?" opdaterer på humoristisk og underholdende vis Agatha Chrities mordhistorier med en veloplagt Daniel Craig som den Hercule Poirot inspirerende detektiv.