Onsdagsklubben i Sorø

Program 2019 - 2020

       

                                A star is born.

                           Onsdag den 2. okt. kl. 14.00


Det romantiske drama `A star is born´ følger den stærke kærlighedmellem to musikere. På vej hjem fra en koncert møder den alkoliserede rockstjerne Jack tjeneren og natklub- sangerinden Ally. Den garvede musikerser straks potentialet i den unge kvinde, der efter mange års forsøg har givet op på at leve af sit talent. Hele sit liv har ally fået at vide, at hun er for almindelig til at slå igennem, men mødet med Jack ændrer alt. Og i takt med at kærligheden blomstrer mellem de to, får Ally den selvtillid, hun altid har manglet for at blive en stjerne. Berømmelsen står for døren, men Jack kæmper i stigende grad med et alkoholmisbrug, der snart ikke kan ignoreres.


                                                   Green Book.

                     Onsdag den 6. nov kl. 14.00


Dramaet `Green Book´ fortæller den virkelige historie om det uventede venskab mellem en sofistikeret afroamerikansk kunstner og en italiensk-amerikansk mand fra arbejderklas- sen i 60erne raceadskilte USA. Da den sorte musiker Dr. Don Shirley skal på turne`gennem landets mest racistiske sydstater, hyrer han den snæversynede og umættelige wise guymuskelmand Tony "The Tip" Vallelonga som chauffør. Med på turen har de en lille grøn guide til hvilke spisesteder og hoteller, der vil tage imod sorte borgere. Turens største udfordring er dog, hvordan de kan holde hinanden ud

                                            Den tid på året.

                      Onsdag den 4. dec. kl. 14.00


Drama-komedien `Den tid på året´ handler om  en begi- venhed, vi alle kan relatere til, nemlig juleaften. Handlingen foregår hjemme hos Katrine og Mads, der har to børn samt en masse ambitioner om at holde en dejlig komsammen med deres kære. Også selvom dette inkluderer en broget flok af familiemedlemmer. Der er søsteren, som er præst, har en lettere tåbelig akademiker-mand samt et stk. hyperbarn. Så er der de skilte bedsteforældre, der sagtens kan fejre jul sammen så længede må mundhugges og drikke sig under bordet. Og sidst er der familiens sorte får, lillesøsteren som kommer direkte fra afvænning.